Osteopathie Praktijk Goossens

Osteopathie
 

Home

Medewerkers

Algemeen

Praktisch

Indicaties

Babyís en Kinderen

Sporters

Nuttige links

 

 

 

 

Praktijkadres:
     Ginderbuiten 213 bus 1
     2400 Mol (B)

Telefoon : 0032 (0)14/32.00.62
GSM Erwin: 0032 (0)496/08.12.09

GSM Koen: 0032 (0)468/23.96.34
Mail : info@osteopathiepraktijkgoossens.be

 

             Behandeling kan na telefonische afspraak op ťťn van onderstaande nummers en duurt ongeveer een half uur. In sommige specifieke gevallen kan deze behandelingsduur uitgebreid worden naar een volledig uur. Na een grondig kennismakend gesprek en het bekijken van eventueel aanwezig medisch beeldvormingsmateriaal (RX en/of scanners) volgt een klinisch onderzoek dat, indien aangewezen, wordt gevolgd door een behandeling. Indien nodig zal de patiŽnt(e) echter doorverwezen worden naar andere medische disciplines. Na de eerste behandeling ontvangt u van ons een email met enige informatie omtrent het probleem waarvoor u ons consulteerde.

 

             Terugbetaling door mutualiteiten en/of verzekeringsinstellingen kan verkregen worden zonder voorschrift van huisarts of specialist op voorwaarde dat de behandelend osteopaat erkend is door de beroepsvereniging GNRPO (Groepering Nationaal en Representatief van Professionele Osteopaten). De lijst van de door de mutualiteit erkende osteopaten kan geraadpleegd worden op de website http://www.osteopaat.be

 

             De praktijk is elke weekdag geopend en telefonisch bereikbaar van 08h00 tot 21h00 en tevens is er een ruime parking aanwezig aan de zijkant van het gebouw ter hoogte van de Kempenstraat. Om een efficiŽnte organisatie van de praktijk met beperkte wachttijden mogelijk te maken, dienen afspraken minstens 12 uren op voorhand geannuleerd te worden.